Nu frossar media i rasism och främlingsfientlighet!

Skotten i Malmö har fått tidningsredaktioner runt om i landet att få kollektiv utlösning! Mängder av folk beskjutna i Malmö. Alla med utländsk bakgrund eller är det de? Första offret var väl en svensk flicka i en bil….

”Men stämningen är inte mindre främlingsfientlig i dag än den var i början av 90-talet.
Tvärtom framstår Ny demokratis Ian Wachtmeister och Bert Karlsson som ganska harmlösa populister jämte Sverigedemokraternas genomtänkta och konsekventa etno-nationalister.”

Varjager

6 Responses to Nu frossar media i rasism och främlingsfientlighet!

  1. max skriver:

    I alla samhällen som upplever sig vara ockuperade, uppträder förr eller senare en motståndsrörelse. Hängivna människor som, trots att deras regering förordar passivitet, tar saken i egna händer.
    Det är ingen tillfälighet att Malmö nu får uppleva detsamma. Malmö har under lång tid fått erfara att staden invaderats av olika gangstergäng, oftast av utländsk härkomst, som terroriserat vanliga malmöbor med rån; skottlossning mot bilar och bussar; bränder och upplopp i invandrartäta områden. Särskilt utsatta har ungdomar varit. Nu har uppenbarligen någon fått nog, och börjat ett enmanskrig mot dem som upplevs som fienden. Det är allvarligt och ett tecken på att samhället är i obalans.
    Om och när polisen tar fast gärningsmannen avlägsnar man symptomet, och med detta låter man sig sannolikt nöja, orsaken till problemet vill ingen ta i.

  2. Grim skriver:

    Man får påminna media och fru Ask om att det är ca 50!! ouppklarade skjutnigar i malmö den senaste tiden men man väljer att fokusera på 15 st där man kan misstänka att det är oprovocerat, motivet till den fokuseringen är uppenbar. Men media kan ha rätt, det kan vara en komplett galning eller kanske så enkelt som en självutnämnd vigilante som har tröttnat på gangsterväldet i stan och ger sin syn på rättvisa. Jag gissar att vi snart får se sjuklövern hand i hand på malmös gator i en gemensam manifestation mot rasism. 😉

  3. kalle skriver:

    än värre är det tysta våldet som planeras, är Sverige en förlorad plats?

    se denna film från engelskt tv bolag. 3 minuter långt inslag om en ung tjej i London som planerade att begå terroraktioner.
    nog finns det såna tjejer i Sverige också. viktigt att se och vakna upp ur fanatsin att Sverige skulle vara en tryggt land.

    http://www.truthtube.tv/play.php?vid=957
    (inga otäcka scener i denna),

    men f-n i filmen visar de en handbok att ladda ner från internet i att förgifta västerlänningar!

    Klicka för att komma åt functions.php

    känns ju bra att extremmuslimen waberi sitter riksdagen och är med på möten om landetssäkerhet!

  4. Göran skriver:

    Det som händer i Malmö är en utvidgning av problemet Rosengård och priset vi får betala för det mångkulturella samhället. Nu när invandrare drabbas talar politiker i termer av: helt förfärliga. Detta till skillnad mot när svenskar drabbas. Jag har aldrig hört justitsieminister Beatrice Ask, eller någon annan minister, yttra de orden när svenska flickor våldtas eller mördas av invandrare för att de är just svenskar. Kanke är det någon som nu hämnas för att de blivit rånade av invadrarungdomar på både moblitelefoner m.m.. Uppenbarligen har någon fått nog.

  5. Göran skriver:

    Enligt en artikel i Expressen säger integrationsminister Erik Ullenhag att skotten är ett angrepp på Sverige. Han säger dock inte vilket Sverige, men man får anta att han menar det mångkuturella Sverige. Men det Sverige, det mångkuturella, är inte allas Sverige. Det är ett Sverige som gullar invandrare och fientligt stöter bort svenskar. På så sätt kan inte alla känna det som det är skott riktade mot deras Sverige. För incidenter av det här slaget bär politikerna personligen ensamma ansvaret. Även svenskar, har som alla andra, behov och även rätten att att kunna trivas i sitt eget land.

  6. seth skriver:

    ja snälla en ”manifestation” till där nån snusförnuftig tonåring får sina 15minutes of fame genom att rabbla upp verkningslösa floskler,sånt kan man ju tydligen bli politiker på nuförtiden och vara set for life…läskig utveckling.

Lämna en kommentar